лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Джессіка Біл душевно привітала Тімберлейка у його 42-річчя (ФОТО)

Джессіка Біл душевно привітала Тімберлейка у його 42-річчя (ФОТО)
Американський співак й актор Джастін Тімберлейк у вівторок переступив новий річний рубіж. Відомому уродженцю Мемфиса виповнилося 42. Із цієї нагоди його привітала друга половина Джессіка Біл.

40-річна мати двох синів лицедія виклала сумісні світлини з чоловіком, зроблені на яхті. На першому вона сидить на бортику судна босоніж й обіймає Джастіна, котрий позував у шортах, футболці й панамі. На другому знімку Біл сидить на стільці, а Тімберлейк стоїть позаду.



"Щасливого дня народження людині, яка щодня кидає мені виклик і надихає. Людині, котра змушує мене сміятися, створювати та ризикувати всім. Людині, яка робить звичайне незвичайним. Ти знаєш хто ти. Я люблю тебе", – підписала кадри акторка.



ЧИтайте також: Дружина Тімберлейка неприємно вразила «вбранням вдови»

Знаменитості почали зустрічатися в лютому 2007-го. 2011-го вони розбіглися, але невдовзі знову зійшлися. Восени 2012-го пара стала подружжям. Весілля відбулося в Італії. Первісток Тімберлейків (із 2013-го Біл має прізвище чоловіка) народився у квітні 2015-го, а другий син – улітку 2020-го.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 570


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook