лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

17-річна донька Олі Полякової показала нового бойфренда

Маша розповіла, як проводить час у столиці Великої Британії.

Старша донька співачки Олі Полякової, 17-річна Марія наразі з молодшою сестрою Алісою перебуває у Лондоні.

До столиці Великої Британії дівчата поїхали навчатися. Разом з тим Марія іноді ділиться з підписниками у Instagram фото, як проводить своє дозвілля. Нещодавно дівчина відвідала сучасну галерею Tate Modern у Лондоні.



17-річна донька Олі Полякової показала нового бойфренда

У фотоблогу Полякова-молодша розмістила знімки, на яких позує на тлі усіляких експонатів. Зокрема, Маша поділилася фото, де зображена з таємничим незнайомцем на тлі інсталяціїу вигляді слова love – кохання. Чи це новий бойфренд дівчини, чи то просто близький друг. Втім, на світлині молоді люди мають гармонійний вигляд.


Також під фото Полякова залишила допис, у якому відповіла хейтерам, які звинувачують її в тому, що вона постить фото свого щасливого життя у такий непростий для України час:

"Багато людей відповідають на мої пости чи сторіз у соцмережах, що краще б я викладала тільки в підтримку нашої країни. Моє трішки щасливе життя нікому не цікаве. Але як пояснював мій дуже близький друг (який зараз захищає нашу батьківщину на передовій), вони воюють з більшою силою коли бачать, що їхні рідні чи друзі викладають щасливі фото, адже вони розуміють, що боряться не за ілюзію, а за наші щасливі обличчя! Адже постійно сидіти під обстрілами і бачити в Інтернеті як все погано, дуже сильно вбиває бойовий дух. Отже, давайте кожен з нас буде дарувати хоча б маленьку усмішку нашим найкращим захисникам. Слава ЗСУ! Слава Україні", - написала Маша.

Читайте також: Донька Олі Полякової Маша погарцювала на шиї у хлопця

Нагадаємо, що раніше Маша Полякова зізнавалася, що у Лондоні опанувала таро. Дівчина разом з зірковою мамою вже встигла наворожити, чи повернеться Винник до України та чи вийде Нікітюк цьогоріч заміж.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua/glamur  Переглядів: 391


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook