лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Донька Олі Полякової Маша погарцювала на шиї у хлопця

Донька Олі Полякової Маша погарцювала на шиї у хлопця
Дівчина привітала своїх знайомих з повноліттям, виклавши спільне фото.

Донька відомої співачки Олі Полякової Маша від початку повномасштабної війни рідко робить дописи на своїй сторінці в Instagram. Свіже сторіс після тривалої перерви дало надію шанувальникам дівчини.



Маша Поляква розмістила дві фотографії, на яких вітає своїх друзів з повноліттям. При чому позує вона гарцюючи на плечах в одного з іменинників.

У наступному сторіс дівчина здивувалася та поскаржилася, що хоча день народження у її друзів, її привітало вже 15 людей. Імовірно, шанувальники просто зраділи, що Маша знову з'явилася в соцмережі, та вирішили заохотити її повертатися до довоєнного життя.


Ті, хто давно спостерігає за Машою, знають, що вона обожнює верхову їзду. Тому фото з дівчиною, на плечах у юнака розцінили по-різному. Втішно, що дівчина поступово повертається до свого звичного ритму життя. Після пережитого стресу зробити це було не просто.


Читайте також: 18-річна Маша Полякова показала свою нову зачіску

Ольга Полякова у одному з інтерв'ю розповідала, що у дівчини через жахіття війни здали нерви, адже вона втратила свою подружку, яку розстріляли російські солдати. Наразі співачка разом з дівчатами знаходяться у Франції, але невдовзі планують повертатися до Києва.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 411


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook