лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Мокра Надя Дорофєєва в емоційному кліпі на трек "Вотсап" втілила образ сексапільної драмерки

Як зазначила артистка, пісня "Вотсап" – її найсерйозніша композиція.

Українська співачка Надя Дорофєєва слідом за прем'єрою емоційного треку "Вотсап" представила не менш хвилюючий кліп до нього.

Так, сьогодні, 27 січня, побачила світ відеоробота Наді на пісню "Вотсап", яку для неї написали коханий Міша Кацурін та продюсер лейблу Enko Іван Клименко.



Протягом майже трихвилинного відео Надя потужно грає на барабанах. Артистка вбрана у джинси та майку на голе тіло. Дорофєєва передає всі емоції, які вирують всередині неї:

"Розлука, відстань, розставання, емоційна напруга, внутрішній надрив і розпач – це те, що переживає багато людей зараз. Я бачу ці історії щодня, відчуваю їх, пропускаю крізь себе. Тому пісня "Вотсап" така надривна, настільки переповнена емоціями. Це моя найсерйозніша пісня, вона нова для мене – за змістом і за вокальною подачею", – прокоментувала роботу Дорофєєва.

 Мокра Надя Дорофєєва в емоційному кліпі на трек "Вотсап" втілила образ сексапільної драмерки



Режисером кліпу виступив Інді Хаїт. Він побачив Надю саме за барабанами як дівчину, яка з кожним ударом палички передає свій внутрішній стан.

"Я шукав підхід, щоб передати надрив та емоційність, що є у пісні, і саме пісня підказала мені рішення у вигляді крутої барабанної партії. Я вирішив показати дівчину, яка важко переживає розлуку, і весь свій біль та розпач вкладає в кожний удар барабанної палички. Вона грає й грає, поки сили не закінчуються", - поділився Хаїт.


Читайте також: Надя Дорофєєва знялася для Vogue

Цікаво, що музичний інструмент Надя опанувала за тиждень. Як зізналася виконавиця, вона й не підозрювала, що у неї такий хист до барабанів.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua/glamur  Переглядів: 317


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook