лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Міша Кацурін задовго до роману з Дорофєєвою показав зацікавленість нею

Міша Кацурін задовго до роману з Дорофєєвою показав зацікавленість нею
Новий коханий співачки Наді Дорофєєвої Михайло Кацурін задовго до їхніх стосунків продемонстрував зацікавленість артисткою.

У розважальному YouTube-шоу "Я знаю три слова" у 2019 київський ресторатор змагався з уже колишнім чоловіком Дорофєєвої Володимиром Дантесом. Під час першого раунду, коли учасники повинні були назвати якомога більше пісень із запропонованим словом, Володимир Гудков (Дантес) не назвав жодної пісні Наді Дорофєєвої.

"А чому ти не назвав жодної пісні своєї дружини?" — запитав ведучий музичного шоу. На що Дантес відповів, що жодна композиція не спала йому на думку.

Тим часом Михайло Кацурін відповів, що він знав кілька пісень, проте вирішив їх не називати.

"Я просто мовчав, щоб не образити Вову", — зізнався ресторатор.



Проте зазначимо, що Володимир Дантес у другому раунді за уривком треку вгадав пісню "Віслово" групи "Время и Стекло", учасником якої до 2020 була Надя Дорофєєва.

Глядачі шоу повернулися до відео, якому вже майже три роки, і коментують ситуацію, що склалася навколо зіркового подружжя.

Читайте також: Кара Делевінь вийшла в світ у чорному топі та спідниці-максі

"Те відчуття, коли вони ще не знають, що через два роки Дорофєєва піде до Кацуріна", "зараз дуже кумедно дивитися на них в одному кадрі", "буду сміятися, якщо Дорофєєва піде від Дантеса", — пишуть у коментарях глядачі.
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 468


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook