лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Єфросиніна та її мама знялися в однакових корсетах

Єфросиніна: Моя мама знає, що прекрасна, що в її житті є любов

Українська телеведуча Маша Єфросиніна 25 січня в Instagram розмістила спільні знімки зі своєю мамою Людмилою Єфросиніною.

"Уся стрічка сьогодні в одному імениннику! І він того вартий! Але я прокинулася рано-вранці, щоб знайти троянди кольору бургунді для цієї жінки! Моїй мамі сьогодні 65 років. Вона каже, що їй зовсім не подобається ця цифра... А я підводжу її до дзеркала і прошу подивитися на себе... Вона посміхається кокетливо. Так, вона знає, що прекрасна, що в її житті є любов. Що ми завжди будемо оберігати цю посмішку", – написала вона.



Єфросиніна зазначила, що поїхала з дому у самостійне життя, коли їй було 16 років, а зараз, за 25 років, уперше знову живе з мамою.

"Але без неї я б нізащо не впоралася. Вона забрала на себе купу клопоту по [моєму синові] Сашку і дала мені можливість надалі присвячувати себе важливим справам. Вона зберігає моє серце у спокої за мою дитину, а я маю можливість допомагати іншим мамам повернути спокій у їхні серця. Сьогодні наша Людочка – мій тил! І я нескінченно вдячна їй за це! Із днем народження, наша неймовірна душе!" – завершила пост телеведуча.

На фото Єфросиніна та її мама зображені в однакових джинсових корсетах і білих футболках.

Єфросиніна та її мама знялися в однакових корсетах


До привітань приєдналася співведуча Ефросиніної по YouTube-програмі "Дорослі дівчатка", співачка Оля Полякова.

"Із днем народження твою прекрасну мамулю!" – написала вона.
Контекст:

Мама телеведучої за освітою економістка. У неї є також молодша дочка Єлизавета (1986).

ЧИтайте також: Єфросиніна поділилася знімком у гламурному образі

Після початку повномасштабного вторгнення Маша Єфросиніна разом із дітьми переїхала до Львова, де як волонтерка допомагала переселенцям. На початку травня стало відомо, що Єфросиніна покинула Україну, але періодично приїжджає додому.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 395


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook