лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Наталка Денисенко показала, як війна змінила її чоловіка Федінчика

Наталка Денисенко показала, як війна змінила її чоловіка Федінчика
Артистка поділилася, що дуже давно не бачила коханого.

Українська акторка Наталка Денисенко поділилася з шанувальниками кадрами, на яких зображена з чоловіком, актором Андрієм Федінчиком та їхнім сином у family look.



Кадри були зроблені на початку грудня минулого року. Денисенко показала, як змінився її чоловік, який зараз служить у ЗСУ і боронить нашу країну на фронті. Федінчик відростив густу бороду, а на його скронях з'явилася сивина.


Днями Наталка поділилася, що вже достатньо давно не бачилася з чоловіком і зізналася, як витримує розлуку з коханим. І отримала потужній фідбек від жінок, які теж дуже давно не бачили своїх коханих через війну:


Читайте також: Наталка Денисенко розповіла, як відмовляла чоловіка від служби у ЗСУ

"Мені стали писати жінки, що не бачили своїх чоловіків пів року, або більше - від лютого… Тобто, вони майже рік живуть самі, в очікуванні… За цих обставин ми всі звикли бути самостійними, незалежними сильними, ми звикли все робити самі, закривати будь які питання… І я зловила себе на думці, що я звикла до такого життя .Це наша жертва, для вільного майбутнього нашої країни. І коли наші чоловіки повернуться додому, нам треба буде вчитися знову жити з ними, з "іншими" ними, бо і вони і ми – змінимося. Ми всі вже ніколи не будемо такі як раніше! Але однозначно будемо сильніші. Чекаю на тебе, Андрію. Хочу знов вчитися жити разом", - написала Денисенко у фотоблогу.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua/glamur  Переглядів: 981


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook