лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Емілія Кларк в образі від Chanel з'явилася на кінофестивалі у США

Емілія Кларк в образі від Chanel з'явилася на кінофестивалі у США
Емілія Кларк, відома за роллю Дейнеріс Таргарієн у серіалі "Гра престолів", нечасто відвідує світські заходи, але оскільки з її участі зовсім скоро виходить новий науково-фантастичний роман, вона прилетіла у США на кінофестиваль "Санденс", щоб просувати свою роботу.

Про це пише Daily Mail.

Для появи на публіці знаменитість вибрала елегантний чорний костюм Chanel із круїзної колекції 2023 року. Вбрання прикрашало принт у вигляді монограми відомого бренду.

Жакет костюма був приталеним, мав рукави в три чверті, а його комір і манжети були пошиті з чорного шовку та доповнені ґудзиками, також із монограмою.


Спідниця костюма була вище від колін і виконана у формі олівця, тому ідеально підкреслювала гарну фігуру Емілії. Аутфіт дівчина завершила чорними атласними туфлями від Chanel та капроновими колготками. Волосся зірка зібрала в низький хвіст, випустивши одне пасмо спереду.



Варто зазначити, що завдяки тому, що рукави були вкороченими, можна було розглянути тату актриси на правій руці, присвячене її культовій ролі в "Грі престолів" — це три дракони.

Читайте також: Камалія показала батька та брата, що вижили в Чернігові

Татуювання вона зробила у вересні 2018 року.




скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 297


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook