лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Тіна Кароль вперше розсекретила свою вагу та показала чесне фото без фотошопу

 Тіна Кароль вперше розсекретила свою вагу та показала чесне фото без фотошопу
Артистка поділилася, як їй вдалося втратити зайві кілограми.

Українська співачка Тіна Кароль вирішила відверто поговорити зі своїми шанувальниками.

Так, виконавиця вперше розсекретила свою вагу. У своєму Telegram-каналі артистка розмістила свої параметри із спеціального застосунку, де розписані не лише вага її тіла, а тілесний жир, скелетна мускулатура, вісцеральний жир та інші показники.



Тож Тіна зізналася, що зараз її вага становить 53,3 кг. До цього зірка важила 58,4. Втім, за скільки часу Кароль вдалося втратити 5,1 кг – вона не уточнила:


"Колишня вага. Результат схуднення у таблиці. Ранок почну з ваги і вперше кажу про неї відкрито. Вага втратилась, бо я обрала інший підхід до здоров'я. Щоденні стреси, кортизол на піку. ... аж потім прозріння. Зрозуміла, що вся проблема в інсуліні. Я на дієтах від 15 років, все свідоме життя худла як самостійно так і за будь-які гроші. Поки не зрозуміла, що це "розвод". Це ціла індустрія - схуднення, де невигідно казати правду. Інсулін - вся біда тут. Він в не здоровому стані, бо раціон з дитинства це вуглеводи та цукор. Як і в усіх звичайних школярів він був картопелька, котлетка, хлібчик, компотик, цукерочка, булочка", - поділилася з фанами Кароль.



Читайте також: Тіна Кароль поділилася ексклюзивними кадрами для модного журналу Vogue

Також виконавиця розмістила свої чорно-білі світлини, де зображена у спідньому, топлес і всюди – без фотошопу: "Пухнаста і без фотошопу" – прокоментувала фото Тіна.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua/glamur  Переглядів: 712


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook