лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вперше відверто заговорила про особисте життя

Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вперше відверто заговорила про особисте життя
Відома українська актриса, а також зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вперше вирішила прокоментувати своє особисте життя, а також заговорила про материнство.

Про це вона ексклюзивно розповіла програмі "Життя відомих людей", де регулярно діляться деякими секретами знаменитостей.

За словами жінки, вона вже понад півтора року полягає у відносинах з громадянином Великобританії на ім'я Рис, і це для неї був хвилюючий етап у житті.

Вона звикла завжди бути одна, однак у життя були інші плани. Відносини почали стрімко розвиватися і тому всі побоювання актриси були зруйновані.

"Мені не було складно. Я вже в якийсь момент навіть хвилювалася, тому що я довго була сама після останніх своїх взаємин. І я вже така: "Мені навіть буде складно з кимось, тому я звикла бути одна", - поділилася Ірина Сопонар.

Крім того, за ці півтора роки вона вже встигла познайомитись з батьками свого обранця, і ця зустріч пройшла чудово. Вона навіть не думала, що все буде настільки просто і невимушено. Крім того, вони вже навіть готові до весілля, але спочатку дочекаються, доки війна в Україні закінчиться.



"Я дуже довго не була готова до весілля, ось зараз воно і прийшло. Мені хочеться, щоб це було свято в повному розумінні цього слова, щоб всі раділи та святкували. Не так, щоб: "Дай Бог, щоб сирени не було", – зазначила Ірина.

З материнством зволікати вона не збирається, і вже навіть думає про це. Хоча багато хто і думає, що вона чайлдфрі - це зовсім не так.

Читайте також: Ірина Сопонару на відпочинку показала фігуру в купальнику

"Я просто не була готова народжувати самостійно. Тепер я розумію, що я готова. Але я дуже боюся народжувати їх у цей світ через те, що зараз відбувається", - розповіла актриса.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 895


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook