лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Тоня Матвієнко показала, як святкувала 7-річчя доньки у Великій Британії

Ніна вже помітно підросла.

Українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про свято у її родині.

Сьогодні, 15 січня, день народження святкує молодша донька виконавиці від чоловіка, співака Арсена Мірзояна Ніна. Дівчинці виповнилося 7 років. З цієї нагоди зіркова мама залишила у фотоблогу зворушливий пост та показала, як підросла її донька:



"Сьогодні нашій Ніні 7 рочків. Така вже доросла, добра та весела ти, наша дівчинко. Стільки було планів у нас з тобою (наприклад, навчитися грати на гітарі), але ти вже розумієш, чого наші плани перенеслися. Знаю, як ти сумуєш за всією нашою великою родиною та Батьківщиною. Але я роблю все можливе, щоб ти частіше з ними бачилася. Ми все здолаємо, бо по-інакшому не може бути!" – написала Матвієнко.

 Тоня Матвієнко показала, як святкувала 7-річчя доньки у Великій Британії

Як відомо, наразі артистка разом з молодшою донькою перебуває у Великій Британії, місто Тонтон. За кордон Матвієнко виїхала з дитиною після того, як росія здійснила повномасштабне вторгнення до України.



Також у сторіз своєї сторінки в Instagram Матвієнко показала, як організувала свято доньці. Вранці на іменинницю чекав святковий торт і кульки, а згодом в гості до дівчинки прийшли її друзі і вона святкувала в їхній компанії.

Читайте також: Тоня Матвієнко показала рідкісне фото з дочкою з Португалії

Нагадаємо, декілька місяців тому день народження відсвяткувала старша донька Тоні Матвієнко Уляна. Дівчині виповнилося 24 роки.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua/glamur  Переглядів: 366


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook