лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Слава Дьомін мав роман з відомою ведучою

Український ведучий Слава Дьомін вперше зізнався, що мав романтичні стосунки з колегою. Однак вони тривали лише кілька місяців.

Український ведучий Слава Дьомін рідко розповідає про особисте життя. Та днями він вирішив пограти з шанувальниками в гру "Правда чи брехня", де розкрив неочікуваний факт про себе.

В інстаграм-сторіз Слава опублікував факт про себе, у якому зізнався, що був у стосунках з відомою телеведучою: вони навіть жили разом. Дьомін запропонував підписникам відгадати, чи правда це.

Слава Дьомін мав роман з відомою ведучою

Як виявилось, ведучий і справді мав роман з відомою колегою. Він тривав кілька місяців, однак зірки не змогли зійтися на побутовому рівні. Ім'я дівчини ведучий вирішив не називати.



Це правда. Ми жили разом кілька місяців. Але не зійшлися в побуті. Тому вона переїхала в іншу квартиру. Але ми досі в кльових стосунках. Одного разу вона дозволила пожити кілька днів у неї, коли я переїжджав з однієї орендованої квартири на іншу.


Слава Дьомін 10 років перебував у шлюбі з дружиною Ксенією Міщенко. Він оголосив про розлучення на початку січня 2021 року. Причиною їхнього розриву знову став побут, через що взаємини подружжя стали токсичними.

Через кілька місяців Дьомін зізнавався, що він не хоче так швидко заходити у нові стосунки. Тоді для нього у пріоритеті були взаємини із сином, який переживав розлучення батьків.

Ведучий навіть хотів бути учасником проєкту "Холостячка" зі Златою Огнєвіч. Але він провалив кастинг. На шоу "Холостяк" наразі Слава йти відмовляється.

Читайте також: Слава Дьомін натякнув на возз'єднання з екс-дружиною

У жовтні минулого року ведучий несподівано показав фото з колишньою, яким натякнув на ймовірне возз'єднання. У дописі він підкреслив, що стосунки між ексами мають бути такими, щоб не було соромно перед спільними дітьми. Слава додавав, що завжди є шанс на повернення кохання.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 577


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook