лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Тарас Цимбалюк вперше показав обличчя нової коханої

Актор Тарас Цимбалюк нарешті розсекретив свою кохану. Він показав, як з обраницею відпочивав вдома. Так Цимбалюк підтвердив чутки, що зустрічається з рестораторкою Світланою Готочкіною.

Ще наприкінці листопада ЗМІ розсекретили нову пасію Цимбалюка, але сам актор не підтверджував інформацію про те, що його обраницею стала Світлана Готочкіна. Тепер він також не назвав ім'я коханої, але в інстаграм-сторіс опублікував спільне фото з нею, на якому нарешті показав обличчя.



Тривалий час Світлана була за кордоном, а Тарас гастролював Україною з виставою "Емігранти". Тепер вони зустрілися в Києві та насолоджуються кожною хвилиною, яку проводять разом. В інстаграм-сторіс актора з'явилося селфі, яке Готочкіна зробила, коли вони лежали в ліжку. На чорно-білому фото Цимбалюк дивиться в телефон, а його обраниця робить б'юті-процедури для обличчя.

Тарас Цимбалюк вперше показав обличчя нової коханої

Читайте також: Тарас Цимбалюк показав пристрасний поцілунок з новою дівчиною

Згодом Тарас також поширив фото, яким привітав усіх з Різдвом. Закохані смакували червоним вином та дивилися фільм. Схоже, що вони вирішили провести різдвяний вечір лише удвох.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 866


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook