лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Тарас Цимбалюк змінив імідж і показав нові фото з коханою

Український актор Тарас Цимбалюк продовжує інтригувати новими стосунками. Він показав нові фото з коханою, які зробив у новому іміджі.

Відомий український актор Тарас Цимбалюк поділився з шанувальниками новими світлинами. Він змінив свій образ і постав у новому іміджі.

Актор опублікував на сторінці фото, на яких зображений з новим кольором волосся – тепер він блондин. В інстаграм-сторіз Тарас показав нові кадри з коханою. Їх він підписав словом "Reunion", тобто "возз'єднання".



Ймовірно, пара саме зустрілась після розлуки. Напередодні Тарас Цимбалюк гастролював зі спектаклем "Емігранти".

Тарас Цимбалюк змінив імідж і показав нові фото з коханою


Приблизно через 5 місяців після того, як актор повідомив про розлучення з Тіною Антоненко, він поділився кадрами із таємничою дівчиною. Світле волосся нової пасії Цимбалюка наштовхувала фанів на думку про те, що він возз'єднався з колишньою дружиною.

Та згодом актор показав нові фото, з яких журналісти зробили висновок, що насправді це не Тіна. Ймовірно, Тарас зустрічається зі Світланою Готочкіною – рестораторкою та дизайнеркою.

Читайте також: Тарас Цимбалюк показав пристрасний поцілунок з новою дівчиною

Тарас Цимбалюк та його нова дівчина не хочуть розповідати про особисте життя, однак часто діляться спільними світлинами, на яких постають в обіймах чи за поцілунками.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 906


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook