лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова ввела у ступор шанувальників

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова ввела у ступор шанувальників
Дружина артиста не на жарт схвилювала фанатів. Деякі припускають, що вона вагітна, а інші впевнені - пара на межі розлучення.

Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка у червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.



Катерина Репяхова часто спілкується з шанувальниками і не соромиться питати в них поради. І цього разу вона попросила дати їй контакти гарного адвоката, який спеціалізується на розлученнях.


Дівчина заздалегідь подякувала фанатам, але жодних подробиць не розкрила. Варто зазначити, що Катерина одружена з артистом Віктором Павліком з 2020 року. Для нього шлюб став четвертим, для Репяхової – першим. Більше того, через рік після одруження вона народила йому сина Михайла. І здавалося б, жодних підстав для розлучення немає.


Хоча, наприклад, розставання Наді Дорофєєвої та Вови Дантеса теж ніхто не очікував. Пара була разом в офіційному шлюбі близько 7 років, але під час війни шокувала новиною, що завершує свою любовну історію.

Примітно, що Репяхова після цього відреагувала на припущення шанувальників, що вона вагітна. Адже зовсім недавно вона скаржилася на біль у грудях. Дружина Павліка заявила, що це питання варто з'ясувати, а про розлучення вирішила промовчати.

Читайте також: Катерина Реп'яхова перемогла в суді проти ексдружини Павліка

"Половина діректу думає, що я вагітна, половина, що розлучаюся", - написала Репяхова.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 349


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook