лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Онук Софії Ротару прокоментував скандальну втечу з України

Онук Софії Ротару прокоментував скандальну втечу з України
28-річний музикант поскаржився на те, що був змушений розпочати нове життя після початку війни.

28-річний онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко зізнався, що шість місяців тому залишив Україну. В інтерв'ю музичному виданню DHA музикант поскаржився на життя кочівника через вимушений переїзд у зв'язку з війною, яку розв'язала Росія.

Нагадаємо, у березні цього року син та онук Софії Ротару потрапили у скандал через спробу незаконно виїхати з України. Тоді Анатолій та Руслан заплатили по $2 тисячі, аби потрапити до Молдови через річку Дністер. Проте втікачів упіймали та затримали ще на українському березі. Тим не менш, згодом онук Національної легенди України все ж таки зміг вирішити питання перетину кордону і вирушив до Франції.



У недавньому інтерв'ю Анатолій Євдокименко зазначив, що з "був змушений розпочати нове життя" у спробах збудувати музичну кар'єру. За цей час, за словами музиканта, він відчув себе кочівником.

"З початком війни я був змушений покинути країну, щоб почати нове життя. Вже понад 6 місяців я живу життям справжнього кочівника, яке багато чому мене навчило і дало новий погляд на життя", — розповів Євдокименко.

У розмові з журналістами онук Софії Ротару поскаржився, що цей рік став для нього найскладнішим. 28-річний Анатолій не став уточнювати, яким чином йому вдалося виїхати з країни в період воєнного стану, проте наголосив, що у зв'язку з трагічними подіями співчуває українцям, які втратили рідних внаслідок російської агресії.

Читайте також: Онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко після невдалої втечі з України видав правду

"Цей рік безумовно був найскладнішим роком у моєму житті, але також і найбільш перетворюючим, я повинен сказати. Більше того, це був воістину руйнівний і трагічний рік для всього народу України, мої співчуття всім сім'ям, які втратили своїх близьких у розпал цієї війни", — підкреслив артист.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 246


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook