лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Вагітну Кріссі Тейген сфотографували папараці

Вагітну Кріссі Тейген сфотографували папараці
Вагітна американська модель Кріссі Тейген потрапила під приціл папараці на вулицях Лос-Анджелеса та продемонструвала свій живіт, що росте.

Про це повідомляє Daily Mail.

У місці з нею був її чоловік, популярний американський виконавець Джон Ледженд, і їхня 6-річна дочка Луна. Зазначається, що вони робили покупки до Дня подяки в Bristol Farms.

Майбутня мати була одягнена в коротку білу футболку від Versace, яка трохи оголювала її великий живіт, і чорні лосини, а на ногах були шкіряні шльопанці.

Модель одягла бейсболку, під якою зібрала волосся, а також була у великих сонцезахисних окулярах. А в руках несла кілька букетів квітів.

Читайте також: Тіна Кароль провідала сина з нагоди його 14-річчя і показала спільні фото

Нагадаємо, Джон Ледженд і Кріссі Тейген познайомилися у 2007 році на зйомках кліпу музиканта Stereo. Їхній роман розвивався повільно, і пропозицію Джон зробив лише у 2011 році. У 2013 пара одружилася в Італії на озері Комо. Нині в пари двоє дітей.



Перша дитина Кріссі та Джона з'явилася завдяки екстракорпоральному заплідненню. Друга дитина теж була зачата за допомогою ЕКО-процедури.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 416


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook