лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару пройшлася Лондоном із закривавленими руками

Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару пройшлася Лондоном із закривавленими руками
"Закривавлена мадонна" Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" достукалася до британців.

Акторка Ірина Сопонару, зірка "Жіночого кварталу", взяла участь в акції, яка мала на меті привернути увагу всього світу до трагічних подій в Україні.



На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона розмістила декілька знімків з вулиць Лондона, якими крокували «закривавлені» українки з плакатами «Я – Буча», «Хай ніколи не повториться Буча», «Зупиніть війну!», та іншими антивоєнними гаслами.


«Долучилася до акції в підтримку України у Лондоні. Хочеться подякувати всім, хто приходить і підтимує нас за кордоном @supportukraine.uk. Хочеться подякувати @xenia_miletskaya за ідею і організацію перформансу в підтримку Бучі, Гостомель, Ірпінь, Ворзель, Волноваха, Харків, Маріуполь, та інших міст, які зазнали руйнувань від рашистської орди. Ми вимушено поїхали з дому, але нас всіх об‘єднує бажання повернутися. Ми дуже хвилюємося за тих, хто залишився і намагаємося допомогти, як можемо і чим можемо. Наші серця розбиті за тих, хто пішов з життя, але ми маємо боротися з ворогом, щоб їхня жертва не була марною. Ми об‘єднали весь світ! Ми гідні! Ми сміливі! Ми Українці! Слава Україні», - написала Сопонару.


В коментарях українці дякують їй за виявлену позицію і підтримку.

Читайте також: Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" показала "тест на москаля", працює безвідмовно

«Ірочка, дякую тобі велике, що ви з Наталі взяли участь у нашій акції! Ви просто супер», «Слава Україні. Слава чарівним дівчатам українкам. Хай швидше настане мир», «Ірино, велике дякуємо, хай світ знає правду», - пишуть люди.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 1 516


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook