лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Марго Роббі в чорній сукні з оголеним животом знялася для обкладинки Vanity Fair

Марго Роббі в чорній сукні з оголеним животом знялася для обкладинки Vanity Fair
Марго Роббі виглядала сексуальніше, ніж будь-коли, у чорній сукні із зяючим вирізом на животі для обкладинки Vanity Fair.

Марго Роббі завжди виглядає надзвичайно, і вона в черговий раз довела це на грудневій обкладинці глянцю Vanity Fair. 32-річна дівчина виглядала неймовірно в обтягуючій чорній сукні Alaia з величезним вирізом на ліфі, який відкривав її підтягнутий прес і тонку талію.




На обкладинці чорна сукня Марго з довгими рукавами, водолазкою та голим ліфом, що максимально демонструє оголені ділянки тіла. Решта сукні перетікала у спідницю з низькою посадкою, затягнуту збоку. Що стосується її гламуру, її темно-русяве волосся було розпущене хвилями, тоді як вона вибрала максимально природний макіяж, включаючи світло-рожеві металеві тіні, туш для вій і тілесна матова помада.


На ще одній приголомшливій фотографії зі зйомок Марго позує на боці в абсолютно прозорій чорній сукні з довгими рукавами від Elie Saab. Сукня була прикрашена паєтками та хитромудрим бісером, а також мала глибокий V-подібний виріз, який відкривав широке декольте. У нижній частині сукні була прозора спідниця, з-під якої було видно її чорну спідню білизну з високою талією.


Начебто фотосесія Марго не могла стати ще сексуальнішою, вона одягла пухнасте біле пальто від Alexandre Vauthier Haute Couture без нічого під ним і доповнила його парою чорних шкіряних туфель з гострим шкарпеткою від Maison Margiela.Ще на одній з улюблених шанувальниками фотографій Марго зображена в чорному боді, що обтягує, Jacquemus з глибоким вирізом і товстим чорним шкіряним ременем Carolina Herrera, стягнутим навколо її талії.



Читайте також: Суровая байкерша Джей Ло и пастушка Зеллвегер снялись для обложки Vanity Fair

Можливо, нашими улюбленими фотографіями був чорний комбінезон Et Ochs без бретельок, який носила Марґо. Злите плаття відрізнялося корсетним ліфом з глибоким вирізом, і вона доповнила його вінтажним намистом від Yves Saint Laurent з Anouschka Archives Paris.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 573


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook