лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Екс-дружина Дзідзьо розповіла, чому не повернулася до співака

Екс-дружина Дзідзьо розповіла, чому не повернулася до співака
Колишня дружина популярного виконавця Дзідзьо зробила несподіване зізнання.

Після 20 років разом співак Дзідзьо, справжнє ім’я якого Михайло Хома, та його дружина, Ярослава Притула — відома як співачка SLAVIA — розлучилися.

За словами артиста, вони почали зустрічатися, коли ще були дітьми та нічого не розуміли у стосунках. Втім, музикант зауважив, що життя не закінчується, тому треба відпустити одне одного і подякувати.

Неочікувано для всіх SLAVIA натякнула, що в неї була можливість повернутися до чоловіка та врятувати шлюб. Але вона прийняла рішення обрати не сім’ю, а свою мрію — сценічну кар’єру.

“Ми б і досі могли бути разом, але я почала (точніше, продовжила) кар’єру, і не шкодую. Тепер я щаслива, і хочу бачити щасливим Михайла”, – відповіла артистка на одне з питань інтернет-користувачів.



Зараз екс-подружжя заявляє, что готове до нових стосунків. Однак ані Дзідзьо, ані Славія не стали розкривати подробиці про своїх других половинок.

Читайте також: Ада Роговцева зізналася, що працювала у бомбосховищі

Зауважимо, Ярослава та Михайло були разом 20 років. Разом закохані відучилися в університеті культури в Києві, у парі багато років виступали на весіллях на Львівщині. А самі побралися 2013 року.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: newsyou.info  Переглядів: 443


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook