лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Колишня Дзідзьо співачка Славія засвітилась у парі з молодим артистом

Колишня Дзідзьо співачка Славія засвітилась у парі з молодим артистом
Відома українська співачка Славія показала кому віддала перевагу перед Дзідзьо.

Колишня дружина відомого співака Дзідзьо, Михайла Хоми, показала, з ким їздить на концерти.



Славія та співак Олег Серафин здійснили спільний виступ на батьківщині одного з загиблих ведучих та артистів, який загинув у перші дні війни, Паші Лі. Славія та Олег заспівали та зробили кілька спільних знімків. Фото з'явилося на сторінці в Instgaram співачки.


Олег розповів про Пашу Лі, яким чарівним добрим та чуйним був другом та просто хорошою людиною. На очах у Олега - виступили сльози, адже думати про тож, що людини вже немає, вона в молодому віці загинула на цій війні, надто важко.


"Зараз ми на місці сили нашого воїна, друга, захисника Паші Лі. Який віддав своє життя за Україну. Важко усвідомлювати, що війна забирає у нас хороших друзів, рідних та близьких людей. Ми відчували присутність Паші на концерті, наче він був поруч, так близько - був у нашому серці…", - написав Олег.

Також він розповів, що спільно зі Славією вирішили об'єднатися, щоб творити нові прекрасні миттєвості:

Читайте також: Колишня дружина DZIDZIO розповіла про життя у Львові

"Ми зі Славією об’єднались на творчому музичному фронті, адже пісня – культурна зброя кожного українця. Співаючи серцем ми зігріваємо душу та підтримуємо бойовий дух України!", - завершив свій коментар Олег.

[media=https://www.instagram.com/p/CdlhWn-MoFR/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4499d4a9-357d-45e8-a4a7-418913e84511]скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 530


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook