лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Даша Астаф'єва затуманила голови українцям чуттєвими світлинами, та нагадала про важливе

Даша Астаф'єва затуманила голови українцям чуттєвими світлинами, та нагадала про важливе
Модель нагадала, як важливо виходити з інформаційного простору та приділяти час тим, хто поруч.

Відома модель, телеведуча, співачка Даша Астаф'єва вирішила нагадати українцям про мрії та те, як важливо звертати увагу на тих, хто цього прагне, на найближчих та своїх близьких.



У своєму Instagram, де на оновлення від Даші підписано понад 600 тисяч шанувальників, дівчина розмістила красиві чуттєві світлини, зроблені фотографинею Яною Токарчук, та нагадала, що інтернет все пришвидшує та робить біль нестерпним.


"Нагадаю, гарними моєму серцю світлинами, як я завжди любила мріяти. Як важливо було повертати усе у своїй голові на свої місця. Впиняти рух життя та подій у повсякденні", - почала свої роздуми ведуча.


Вона припустила думку, що інтернет все прискорює… "несе нас зі своєю течією та трафіками, підсилюючи біль від побаченого та впізнаного".

Чи була б ця війна такою болючою, аби ми не бачили усіх жахів та відвертостей? Чи стало б 24 лютого таким болючим для кожного з нас не зідзвонившись ми зранку, і не запитавши "правда чи ні"? Зупиняймось. Дивімось у очі тих, хто чекає поки ми не відкладемо маленький прямокутник зі світлим екраном, обіймемо тих — справжніх своїх! - написала Астаф'єва.


У коментарях звернули увагу, як красиво Даша виглядає на фотографіях, адже жінка оостаннім часом не ладна робити багато фотографій.

Читайте також: Даша Астаф'єва розговорилась про нове кохання (ВІДЕО)

"Дуже красиво. Ти виглядаєш неймовірно", "Дуже сумую за своєю зіркою, Дашою з цих глянцевих світлин. І дуже чекаю на нові зустрічі з тобою. Обіймаю хоча б через телефон", "Неймовірно гарні фото", "Як гарно. Дякую за таку неймовірну Вас", - написали під світлинами.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 103


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook