лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Анджеліна Джолі навмисно розбила шлюб Бреда Пітта та Дженніфер Еністон

Анджеліна Джолі навмисно розбила шлюб Бреда Пітта та Дженніфер Еністон
Анджеліна Джолі навмисно розбила пару Бреда Пітта та Дженніфер Еністон.

Про це пише Page Six.

У 2005 році, коли Пітт ще перебував у шлюбі з Еністон, Анджеліна Джолі спеціально найняла папараці, аби ті зняли їх з прийомним сином Меддоксом на пляжі в Кенії. Про це розповів Ян Веннер, співвласник та видавець журналу Rolling Stone.

"У нас є фото, у нас є докази, у нас є всесвітня сенсація, дебют Бранджеліни. Інформатором була Анджеліна", — розповів Веннер у своїх мемуарах Like A Rolling Stone.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт познайомилися на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт", під час якого у них і зав'язався роман. У цей час голлівудський актор був одружений з акторкою грецького походження Дженніфер Еністон. Проте у 2005 шлюб Пітта та зірки серіалу "Друзі" остаточно розірвався.



На початку 2022 у мережі ходили чутки про відновлення роману між Бредом Піттом та Дженніфер Еністон. Проте офіційно обидві сторони не коментували ймовірність нової глави своєї історії.

Читайте також: Кара Делевінь налякала шанувальників, бігаючи в шкарпетках по аеропорту

Бред Пітт та Анджеліна Джолі розлучаються з 2016 року. Вони продовжують ділити дітей та свої бізнеси, зокрема виноробню у Франції.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 430


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook