лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

У мережі спливли фото побоїв, нібито отриманих Анджеліною Джолі у сварці з Бредом Піттом

У мережі спливли фото побоїв, нібито отриманих Анджеліною Джолі у сварці з Бредом Піттом
Американський портал Page Six опублікував знімки, на яких, за твердженням журналістів, зображені травми, отримані Анджеліною Джолі під час її сварки з Бредом Піттом на борту приватного літака у 2016 році, які вона надала ФБР, вимагаючи притягнути колишнього чоловіка до відповідальності.

На фото — кисть та лікоть акторки із синцями.

Згідно зі звітом ФБР, Джолі розповіла слідчим, що п'яний Пітт кричав на неї в туалеті на борту рейсу назад із Ніцци до США. Вона стверджувала, що Бред "схопив її за голову", "схопив за плечі", струснув її, штовхнув до стіни ванної та кричав на неї: "Ти руйнуєш цю родину".


Двоє з їхніх неповнолітніх дітей, імена яких відредаговані у звіті, "стояли за дверима, плакали і запитували: "Ти в порядку, матусю?" — заявила вона.

Пітт нібито кричав у відповідь: "Ні, мама не в порядку. Вона руйнує цю родину. Вона божевільна", — йдеться у повідомленні.


Акторка стверджує, що ці слова спровокували на той момент 15-річного Меддокса заступитися за неї, що дуже розлютило її чоловіка. Потім Джолі додала, що бачила, як він утік до одного з дітей, "начебто збирався напасти". Водночас він сильно штовхнув її, внаслідок чого вона отримала травми спини та ліктя.

До звіту включено чорно-білі ксерокопії фотографій, а також рукописні сторінки, переважно відредаговані, надані Джолі нібито від її дітей, які містять опис інциденту.

Під час сварки Джолі також стверджувала, що Пітт сказав про одного з їхніх дітей: "схожий на гребану дитину з Колумбіни". За її словами, Бред продовжував пити під час подорожі, а згодом облив її пивом. Після того, як вони прибули до Лос-Анджелеса, у пари нібито сталася ще одна сварка, і Пітт не дозволяв їй і дітям залишити літак протягом 20 хвилин.



Актора не заарештовано або звинувачено у зв'язку з інцидентом після того, як ФБР завершило розслідування в листопаді 2016 року. Згідно зі звітом, після вивчення заяви про ймовірну причину, пов'язану з подією, представник прокуратури США обговорив це розслідування з агентом ФБР.

Читайте також: Геллі Беррі радикально змінила імідж

"Всі сторони дійшли згоди, що кримінальні звинувачення у цій справі не порушуватимуться через кілька факторів", — йдеться у повідомленні.


скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 1 044


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook