лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

51-річна суддя "Британія шукає таланти" Аманда Холден повністю роздяглася для кадрів у ванній

51-річна суддя "Британія шукає таланти" Аманда Холден повністю роздяглася для кадрів у ванній
Аманда Холден роздяглася догола для свого останнього пікантного посту.

Суддя британського шоу талантів Аманда Холден розпалила шанувальників, роздягнувшись наголо на день народження в пікантному пості в Instagram, що рекламує лінійку засобів по догляду за волоссям.



Відповідний пост розмістили на порталі "Daily Star"

Аманда Холден засліпила шанувальників шоу "Британія шукає таланти". Вона повністю роздяглася догола для свого останнього пікантного посту.

51-річну телесуддю можна було побачити, як вона відтирала своє волосся у порцеляновій ванні, коли на її голові почали з'являтися бульбашки.

Вона широко посміхнулася в камеру, відкидаючись назад у ванні, щоб насолодитися необхідним відпочинком і розслабленням.

У той час як відео показало Аманду тільки від шиї вгору, було ясно, що зірка ITV кинула весь свій одяг для парного короткометражного фільму.


У кліпі можна побачити, як Аманда м'яко масажує свої локони, поки вона наносила природний макіяж, включаючи землисті тіні для повік, тілесні губи і розвіваються вії.

У ванній кімнаті Аманди була велика біла ванна, гідна королеви, з темно-коричневими блискучими плитками, укладеними від підлоги до стелі.

Занурившись, учасниця дискусії повернулася до екранів, щоб продемонструвати процес підготовки, яким поділилися зі своїми 1,8 мільйонами підписників.


Читайте також: Аманда Холден надела идеальное кожаное платье

Виглядаючи сяючою в бузковому топі з високим коміром, демонструючи свої блискучі світлі локони, Аманда сказала на камеру: "Ця сушка феном тримається весь день", додаючи спрей для фіксації, щоб завершити свій образ.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 2 989


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook