лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дженніфер Лопес та Бена Аффлека помітили в Мілані під час медового місяця

Дженніфер Лопес та Бена Аффлека помітили в Мілані під час медового місяця
Дженніфер Лопес вдруге сказала заповітне "так" чоловікові своєї мрії 50-річному акторові Бену Аффлеку.

Знаменитості одружилися ще в червні, а за місяць вирішили повторити розкішну церемонію для своїх друзів, і з цієї нагоди влаштувати собі другий медовий місяць.

Як пише Daily mail, молодята проводять час у Мілані. Нещодавно їх помітили на вулицях міста. Джей Ло виглядала шикарно в білому костюмі брюк, вкороченому топі з круглим вирізом і штанах з високою талією, які дозволили їй продемонструвати підтягнутий животик і руки. Акторка доповнила ансамбль білим фетровим капелюхом, золотим намистом, туфлями на високих підборах нейтрального тону та різнобарвною сумочкою. Волосся вона уклала вільними хвилями.

50-річний Бен вибрав для прогулянки галасливими вулицями Мілана рвані джинси, білу футболку та бірюзову сорочку.

Молодята постійно трималися за руки і виглядали безмірно щасливими.

Похід магазинами, ймовірно, пройшов успішно, оскільки Бена помітили з білою сумкою для покупок, усередині якої були обновки.

Нагадаємо, Бен Аффлек і Дженніфер Лопес одружилися в липні у Маленькій Білій каплиці у Лас-Вегасі. 53-річна актриса розповідала фанатам, що церемонія була скромною. Вони з Аффлеком стояли в черзі за дозволом на весілля разом з іншими парами, а потім переодягалися в підсобки церкви, щойно встигнувши розписатися до закриття каплиці. Після церемонії вони оговталися свого першого медового місяця до Парижа, а потім на Капрі, де талановита співачка виступила на гала-концерті LuisaViaRoma для ЮНІСЕФ.



Повернувшись із романтичної подорожі, наречені влаштували розкішну вечірку для друзів в особняку Аффлека в штаті Джорджія, на якій повторили церемонію одруження. Джей Ло змінила три весільні сукні, пошитих на замовлення, від Ralph Lauren.

Читайте також: Макс Барських випустив пісню-обіцянку українською мовою

Наречена мала шестиметрову фату, яку несли її діти та діти Аффлека від попередніх шлюбів.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 522


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook