лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дженніфер Лопес вперше показала фото з вечірки на честь заручин

Дженніфер Лопес вперше показала фото з вечірки на честь заручин
У Мережі з'явилися раніше неопубліковані фото Дженніфер Лопес та Бена Аффлека. Кадри, зважаючи на все, зроблені на вечірці з нагоди заручин закоханих. На знімках 52-річна Джей Ло і 49-річний Бен Аффлек виглядають неймовірно щасливими, не соромлячись виявляти один до одного знаки уваги.

Для вечірки американська співачка обрала чудове вбрання, яке у всій красі підкреслює всі переваги її фігури. А саме велюровий костюм смарагдового відтінку, що складається з вільних штанів із завищеною лінією талії та топом. Волосся Дженніфер Лопес залишила розпущеним.



На одному зі знімків перед співачкою можна побачити милий торт, прикрашений їстівними квітами та свічками. У смарагдовому костюмі: Дженніфер Лопес вперше показала фото з вечірки на честь заручин Крім нових знімків із публікою американська зірка поділилася планами на майбутнє. Виявляється, Дженніфер Лопес планує зменшити кількість проектів та виступів, щоби більше часу проводити вдома. У смарагдовому костюмі: Дженніфер Лопес вперше показала фото з вечірки на честь заручин



"Для мене дуже важливо, особливо зараз, розставляти пріоритети в особистому житті, а не тільки в роботі. Коли 14 років тому у мене з'явилися діти, я почала думати по-іншому. Для мене все змінилося. Потроху моя перспектива перетворилася на здоровіший баланс між роботою та особистим життям.

[b]Читайте також: Дженніфер Лопес похвалилася новим яскравим вбранням у стилі бохо[/b]

Тепер, коли я виходжу заміж, у першу чергу йдеться про мою сім'ю, йдеться про те, щоб мати достатньо часу, щоб бути жінкою, матір'ю, партнером і людиною, якою мені потрібно бути для важливих людей мого життя. Це має бути особливий проект, щоб я наважилася залишити свою сім'ю", - розповіла Дженніфер Лопес.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 215


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook