лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Слава Камінська нарешті повернулася в Україну з Нідерландів

У березні Слава Камінська виїхала до дітей в Нідерланди й усі п'ять місяців війни жила там. Лише у серпні вона повернулася в Україну, у свою київську квартиру на останньому поверсі висотки.

Ексучасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська чи не єдина українська селебріті, яка втекла від війни за кордон, але не долучилася до жодного благодійного заходу чи концерту. Тепер вона в Києві й займається не волонтерськими ініціативами, а собою.



"Я люблю тебе, Київ", – підписала Слава Камінська селфі в дзеркалі в під'їзді, без якого раніше не виходила з дому.

Слава Камінська нарешті повернулася в Україну з Нідерландів

В інстаграм-сторіс Камінська показала, що повернулася до буденного столичного життя, яке було до війни. Її ранок розпочався з тренування, далі солярій, масаж та вечірній вихід у ресторан.

"Щойно чула сирени. Не можу сказати, що прям дуже страшно. Ну трохи обіср*лася, а так нічого", – з гумором прокоментувала співачка. Однак уже під час наступної повітряної тривоги знімала сторіс на балконі свого пентхаусу. Тож, схоже, бігати в укриття артистка не планує.

Як Камінській жилося в Нідерландах

У Нідерландах зірка жила з мамою та двома дітьми – донькою Лаурою та сином Леонардом. Їй нібито було соромно покидати Україну, але вона не могла вчинити по-іншому, адже після кількох ночей у підвалі молодша питала її: "Мамо, а коли ми помремо? Коли нас вбиватимуть?"

Спочатку зіркова сім'я жила в готелі, який їй підшукали волонтери. Камінська скаржилася, що їм доводилося "уживатися на десяти квадратних метрах", адже вона ніяк не могла знайти квартиру поблизу Роттердама.

Читайте також: Камінська знялася в сильно обтислому одязі

Коли артистка усе ж таки орендувала квартиру, то поскаржилася, що її маму вигнали з соціального житла, бо "Європа не за нас, ніхто не за нас". Однак дітей у нідерландську школу таки віддала.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 700


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook