лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Річард Гір з'явився на червоній доріжці з молодою дружиною

Річард Гір з'явився на червоній доріжці з молодою дружиною
Річард Гір отримав нагороду "Золота колона" за заслуги перед кіно на престижному кінофестивалі Magna Graecia, що відбувся у Катандзаро, Італія.

На килимовій доріжці знаменитість супроводжувала його 39-річна дружина, іспанська публіцистка та політична діячка Алехандра Сільва, пише Daily Mail.

На рахунку Гіра такі відомі картини як "Офіцер і джентльмен", "Красуня" та "Чикаго", які стали класикою світового кіномистецтва.

На захід Річард одягнув елегантний чорний костюм, поєднавши його з білою сорочкою. Сільва ж виблискувала в золотій максісукні без рукавів, а під неї обрала пару білих туфель на танкетці. Образ завершували великі круглі жовті сережки і розумний годинник. Її волосся було розпущене, а на обличчя нанесено акуратний макіяж.

Пара поводилася перед камерами, наче молодята. Алехандра ніжно тримала чоловіка за руку, проявляючи свої почуття на публіці, і навіть гладила його по обличчю.

Алехандра і Річард одружені понад чотири роки і тривалий час жили на дві країни: Іспанію та США. Зараз подружжя влаштувалося в Нью-Йорку. В обох є діти від попередніх стосунків: у Гіра та його другої колишньої дружини Кері Коуелл — 22-річний син Гомер, а в Сільви — дев'ятирічний син Альберт, батьком якого є Говінд Фрідланд.



Нещодавно Гір заявив про завершення акторської кар'єри, востаннє з'явившись на екранах у серіалі BBC Studios MotherFatherSon, прем'єра якого відбулася у березні 2019 року. У 2017 році вийшли одразу дві роботи за його участю — драми "Вечеря" у лютому та "Три Христа" у вересні.

Читайте також: Джонні Депп опублікував перше відео в TikTok

Нещодавно Гір заявив про завершення акторської кар'єри, востаннє з'явившись на екранах у серіалі BBC Studios MotherFatherSon, прем'єра якого відбулася у березні 2019 року. У 2017 році вийшли одразу дві роботи за його участю — драми "Вечеря" у лютому та "Три Христа" у вересні.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 2 540


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook