лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Річарда Гіра помітили на пляжі Ібіси з дружиною та маленькими синами

Річарда Гіра помітили на пляжі Ібіси з дружиною та маленькими синами
Літо — час відпочинку та відпусток, і голлівудські знаменитості — не виняток. 72-річний актор Річард Гір, прихопивши 39-річну дружину Алехандру Сільву, а також трирічного й однорічного синів, вирушив засмагати на Ібісу (Іспанія), де його й "зловили" папараці.

Подружжя помітили на середземноморському пляжі, коли вони грали з дітьми. Річард був у сірих спортивних штанах, закочених трохи вгору, сірій футболці та кепці в тон.

Він намагався заманити у воду малюків, а потім ніс молодшого сина на руках уздовж берегової лінії та про щось розмовляв із дружиною і ще однією дівчиною, яка складала їм компанію. Алехандра одягла на пляж темно-сині спортивні штани та відповідну майку. Вона не стала збирати своє волосся в пучок чи хвіст, а очі сховала за сонцезахисними окулярами.



Провівши велику частину дня на пляжі, Гір зібрав сім'ю і сів у невеликий човен, щоб повернутися на яхту, відпочинком на якій вони насолоджувалися останніми днями.

Гір і Сільва одружені уже понад чотири роки. Спочатку вони мали роман на відстані, оскільки Алехандра жила Іспанії, а Річард — у США. Після весілля вони оселилися в Нью-Йорку. У 2019 та 2021 році в них народилися сини.

"Я найщасливіша людина в Усесвіті. Як може бути інакше? Я одружений із красивою жінкою, яка розумна, чуттєва, терпляча, вміє прощати й любить допомагати людям. А ще вона чудово готує та робить найкращі салати у світі", — розповідав про свою дружину Річард в одному з інтерв'ю.

У кожного з подружжя є діти від попередніх шлюбів. Так, Гір є батьком 22-річного Гомера, народженого в шлюбі з Кері Ловелл, а Сільва має дев'ятирічного сина Альберта, який живе разом зі своїм батьком Говіндом Фрідландом, першим чоловіком дочки бізнесмена та колишнього віцепрезидента футбольного клубу "Реал Мадрид" Ігна Сільва.

Читайте також: 55-річна Сальма Гаєк показала фото топлес, щоб повідомити про смерть друга

Гір, який прославився роллю в стрічці "Американський жиголо", що в 1980 році проклала йому дорогу до великої слави, кілька років тому заявляв, що має намір завершити кар'єру та присвятити час сім'ї. Однак у 2019-му він знявся в серіалі BBC Studios "МатиБатькоСин". Його останні ролі в кіно припали на драми "Вечеря", яка вийшла в лютому 2017 року, та "Три Христи" (вересень того ж року). скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 1 545


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook