лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Маша Фокіна поскаржилася на росіян у Болгарії

Маша Фокіна поскаржилася на росіян у Болгарії
Українська співачка Маша Фокіна розповіла про агресивних росіян на курорті в Болгарії.

Відома українська співачка Маша Фокіна вирушила до одного з курортних міст Болгарії зі своїм маленьким сином, щоб відпочити на морі, але подорож їм зіпсували росіяни. Артистка розповіла, що на другий день перебування в готелі росіяни обкидали вхідні двері її номера гнилими фруктами. Неприємною історією співачка поділилася на своїй сторінці в instagram.



"Це був другий день відпочинку, ми були з дитиною біля басейну, коли я почула знайомі ноти – заграла моя пісня "Спалахи", я відчула, що люблять Україну і слухають пісні українських артистів. Наскільки я була розчарована, коли, прийшовши до себе в номер, побачила, що наші двері були обкидані гнилими фруктами", - повідомила Маша.


Крім того, після цього інциденту вона одразу звернулася до працівників готелю. Маша попросила показати на камерах, хто ж зробив їй такий "сюрприз". Адміністрація готелю відмовила їй у допомозі.

"Я одразу ж зателефонувала до чоловіка, і ми вирішили, що треба телефонувати до поліції, оскільки я відпочиваю з трирічною дитиною одна в чужій країні. Щойно всі присутні почули, що хочу викликати поліцію, вони сказали, що зроблять це самостійно. Замість поліції приїхали 4 чоловіки "за поняттями" і грубо сказали мені йти до номера, на що я відмовила. У свою чергу вони взяли мене за руку і провели до ліфта. Те, що я злякалася, нічого не сказати, але не за себе, а за свого маленького сина, безпека якого стоїть на першому місці", – розповіла вона.


Співачка додала, що переконалася, наскільки злі, бездушні та жорстокі бувають люди. Маша зазначила, що дуже сильно відчувається агресія з боку росіян до українців за кордоном.

Читайте також: Олексій Суханов порівняв росіян із вірусом герпесу

"У той час, як російська армія вбиває наш народ, росіяни продовжують показувати свою гниль і ненависть до нашого народу з усіх боків. Але попри цю ситуацію, ми скоро все переживемо і кожен повернемося до себе додому", – резюмувала знаменитість.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 949


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook