лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Олексій Суханов порівняв росіян із вірусом герпесу

Олексій Суханов порівняв росіян із вірусом герпесу
Ведучий, який народився в Росії, пояснив, чому українці не повинні шукати "хороших росіян".

Ведучий програм "Вечір з Україною" та "Говорить Україна" Олексій Суханов, який досі зберігає свій російський паспорт, пояснив, чому українцям не варто шукати "хороших росіян". В ефірі шоу "Ранок з Україною" телеведучий висловив свою думку щодо жителів РФ та розповів, чому українці не можуть шукати дружби чи розуміння з їхнього боку.



Олексій Суханов, як ніхто інший, знає росіян на ментальному рівні, тому погодився дати їм оцінку. За словами телеведучого, нелюбов росіян до українців формувалась давно.

"Це притаманно їм. Я народився там, ріс у цьому і багато чого знаю з цього приводу. Можу сказати, що люди там хворі на імперськість. Я думаю, це як вірус герпесу, який блукає в організмі – може спати і прокидатись, але вилікувати його неможливо. Більшості росіянам ця хвороба притаманна, але є серед них і адекватні люди. Їх небагато, та все ж вони є", — коментує Олексій Суханов.

Такими телезірка вважає людей, які завжди підтримували Україну та висловлювали своє бачення щодо її незалежності, а не тих, хто змінив свою думку в слушний час. Та якби там не було, Олексій Суханов радить українцям не зосереджуватись на сусідах і не шукати серед них друзів.

Читайте також: Ведучий Олексій Суханов вступив до лав тероборони

"У нас є багато невирішених питань і не варто дивитись на них, запозичувати їхнє світобачення. Це вони всім цікавляться і скрізь хочуть навести лад, а самі живуть з брудними дупами. Ми ж маємо навести у себе порядок. А ще нам не треба довіряти цим "хорошим росіянам" і слухати їх, допоки вони, завдяки своєму кремлівському щуру, не відбудують Україну за свій рахунок, не відшкодують кожному втрати коханих і близьких людей – вони мають компенсувати це до кінця життя кожної конкретної людини, і поки не визнають незалежність та європейськість України", — поділився ведучий.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 293


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook