лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Джонні Деппа з другом-музикантом звинувачують у плагіаті

Джонні Деппа з другом-музикантом звинувачують у плагіаті
Джонні Депп знову потрапив у скандал. Нещодавно він похвалився, що випускає альбом "18" разом зі своїм другом-рокером Джеффом Беком.

Але одна з пісень виявилася народною творчістю. Про це пише The Guardian.

Джонні Депп знову потрапив у скандал. Нещодавно він похвалився, що випускає альбом "18" разом зі своїм другом-рокером Джеффом Беком. Але одна з пісень виявилася народною творчістю. Про це пише The Guardian.

Професор Університету Буффало, Брюс Джексон, відразу повідомив, що впізнав слова пісні Sad Motherfuckin' Parade, і стверджує, що Депп і Бек записали всього два оригінальні рядки.

"Все інше — з виступу Сліма в моїй книзі. Я ніколи не стикався з чимось подібним. Я публікую матеріал уже 50 років, і це вперше, коли хтось скопіював і поставив під своїм ім'ям", — сказав Брюс.

А так — це слова пісні Ben Сліма Вілсона, псевдоніма шахрая та сутенера, який відбув термін за вбивство й озброєне пограбування.

1964 року, перебуваючи у в'язниці штату Міссурі, Вілсон познайомився з фольклористом Брюсом Джексоном, який задокументував його вірші й тости — комічну форму розповіді народної поезії афроамерикаців. Також туди увійшли пісні волоцюг — хобо, які подорожували США в пошуках роботи.

Книжка з фольклором вийшла 1974 року. Через два роки Слім Вілсон випустив свій власний альбом.



Представники Джонні Деппа та Джеффа Бека заявили, що дует розгляне звинувачення в крадіжці тексту вірша ув'язненого з їхнього спільного альбому "18".

Читайте також: Ана де Армас у сексуальному бікіні на яхті в Італії

"Ми розглядаємо запит щодо пісні Sad Motherfuckin' Parade на альбомі "18" Джеффа Бека та Джонні Деппа. За необхідності додаткові авторські права будуть додані до всіх форм альбому", — зазначили представники музикантів.



скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 254


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook