лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

«Ідеальний» шлюб зірки «Сутінків» Кема Жиганде виявився фарсом

За обгорткою зразкової сім'ї ховалися суцільні розбіжності.

З 1 серпня Верховний суд Лос-Анджелеса почав займатися ще однією гучною зірковою справою. Розбираються між собою актор Кем Жіганде та його дружина Домінік Ніколь, які збираються поставити жирну крапку у своїй історії.



Справа в тому, що Домінік подала на розлучення із зіркою «Сутінків» після 13 років шлюбу. Точної причини розлучення немає, проте в документах вказані «непримиренні розбіжності». Тепер парі доведеться вирішити питання про спільну опіку над дітьми.

До речі, всього в сім'ї Кема та Ніколь підростають троє спадкоємців: 13-річна Еверлі, 9-річний Реккер та 6-річний Армі. Актриса сподівається на те, що суд зобов'язує її екс-коханого виплачувати їй аліменти, а також вона попросила завадити Жиганді отримувати від неї фінансову підтримку.

«Ідеальний» шлюб зірки «Сутінків» Кема Жиганде виявився фарсом

Читайте також: Дуа Ліпа продемонструвала ідеальний монолук на літо 2022

Примітно, що донедавна шлюб цих двох знаменитостей вважався взірцем гармонійних стосунків, пише портал E! news. Багато хто вважає, що розлучення пов'язане з нещодавно підписаними Кемом контрактами: мовляв, Домінік обурила одна з майбутніх ролей її чоловіка і вона вирішила вдатися до радикальних заходів.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 436


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook