лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дуа Ліпа та актор Арон Піпер влаштували спекотні танці у мадридському клубі

Відразу після мадридського шоу Future Nostalgia Дуа Ліпа вирушила в нічний клуб з іспанським актором Ароном Піпером! Наступного ранку актор також був помічений пристрасно цілуючись з FKA Twigs у TikTok.

Дуа Ліпа була помічена танцюючою в клубі з актором Ароном Піпером у Мадриді! 26-річний актор, зірка драми «Еліта» був помічений у клубі червоних ліхтарів рано вранці у п'ятницю, 3 червня, в іспанській столиці. Дуа здавалася затишною з Ароном, коли вона танцювала перед ним, нахиляючись прямо до нього. Потім вона посміхнулася, підняла руки та помахала під пісню Bad Bunny.



Якоїсь миті він також торкнувся її волосся, коли вона щось прошепотіла йому на вухо. Природа їхніх стосунків ще не ясна, проте співачка британського походження незаміжня і не перебуває у стосунках протягом шести місяців після її розставання з молодшим братом Джіджі та Белли Хадід, 22-річним Анваром. Пара зустрічалася протягом двох років, перш ніж остаточно розлучитися в грудні 2021 року - всього за два місяці до того, як Дуа вирушить у тур 81 містами.


Прогулянка з Ароном відбулася одразу після єдиного мадридського побачення у рамках її туру Future Nostalgia, яке проходило на критій спортивній арені Wizink Center. Арон також був помічений на шоу як гостя, і його бачили фанати, що залишали місце зустрічі з Дуа.

Дуа Ліпа та актор Арон Піпер влаштували спекотні танці у мадридському клубі

Цікаво, що у суботу, 4 червня, Арона також бачили у відео ролику з FKA Twigs. Відео було опубліковане британським співаком через TikTok лише через кілька годин після того, як він був у клубі з Дуа. 34-річна Твігс, уроджена з ім'ям Талія Дебретт Барнетт, носила коричневе бікіні в короткому відео, яке було поставлене на її мелодію Killer. Однак те, як було знято відео, передбачає, що це був професійний проект, наприклад, музичне відео.


Хто ж такий Арон Піпер?

Арон - німецький та іспанський актор, який народився і виріс у Берліні. Він найбільш відомий своєю роллю Андера Муньоса у вірусному серіалі Netflix "Еліта", який був описаний як іспаномовна "Пліткарка" з поворотом на драму "Мили обманщиці". Успішний серіал дебютував у 2018 році та триває вже п'ять сезонів, збираючи англомовну аудиторію завдяки субтитрам. Персонаж Арона Андер бореться зі своєю сексуальністю у серіалі, створюючи цікаву сюжетну лінію для багатьох.

Читайте також: Дуа Липа порадувала фанатів відвертими фото

У той час як він в одну мить став зіркою в Європі завдяки шоу, Арон поводився стримано, що стосується свого особистого життя. Нещодавно ходили чутки, що він зустрічається з моделлю і модельєром Джессікою Гойкоечеа, яка родом з Барселони, але жоден з них не підтвердили відносини.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 548


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook