лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Гурт "Океан Ельзи" випустив перше музичне відео під час війни

Гурт "Океан Ельзи" випустив перше музичне відео під час війни
Кліп "Квіти мінних зон" одразу набрав понад мільйон переглядів.

"Квіти мінних зон" — це прем'єрний кліп "Океану Ельзи", знятий як короткометражний фільм. Пісня написана, за визнанням Святослава Вакарчука, кілька років тому, але вона стала особливо актуальною сьогодні.

Вона — про українських офіцерів і солдатів, які періодично повертаються на гражданку, а потім знову йдуть на фронт. Але війна не відпускає їхні доми — просто посеред вулиць Києва їм мерехтять вибухи: "Дихає війна…Мамо, це не сон!".

Ця річ звучить, наче полемічна відповідь Вакарчука самому собі на хіт семирічної давнини "Не твоя війна". Автор цю думку тоді так пояснив: "Твоя війна" — це боротьба із власними комплексами". Але сьогодні Святослав Вакарчук, коментуючи прем'єрне творіння, зауважив: "Війна зачепила всіх". Тому "Квіти мінних зон" саме зараз звучать неймовірно актуально.

"Квіти мінних зон" — зображення війни в Україні

Кліп-фільм починається з того, що український військовий дзвонить додому посеред квітучого поля та дружина з ним ділиться сімейними радощами — до їхньої дочки Маруськи "зубна фея приходила". Військовий каже дружині: "Скинь фотку. Люблю тебе". І тут товариші по службі звуть його на бойовий пікап, який чекає вдалині: "Командир, давай!".

Вони їдуть серед квітучих лук, як раптом пікап виявляється у Києві. Неподалік вокзалу військові виїжджають на Толстого, перетинаючи Жилянську в районі Бізнес-центру "101 Tower", який блиснув у кадрі синім склом. А потім, прямо в центрі столиці, до них у пікап вантажать на ношах пораненого. Потім ми бачимо начебто мирну картину — командир у міському парку голиться на стільці, але лунає вибух.

Страшні видіння війни не покидають солдатів і серед української столиці. В основі відео — ідея режисера Олега Томіна, коли у кадрі одночасно відбуваються події у двох вимірах — у тилу та на фронті, точніше, ми бачимо поєднання цих двох реальностей.



У фіналі кліпу не актор, а реальний український військовий Юрій Кочевенко із позивним "Пікачу", командир окремої десантно-штурмової бригади, каже на камеру: "Ми раді, що завдяки нам люди ходять у бари та кафе. Вони хочуть жити та нормально працювати. Ми не хочемо, щоб хтось страждав із солідарності десь у тилу. Важливо, щоб про нас не забули. Ходіть у кафе — ми переможемо, приїдемо і до вас приєднаємося". Прекрасний фінал мініфільму.

Читайте також: Ана де Армас у сексуальному бікіні на яхті в Італії

"Кошти від монетизації кліпу та пісні на музичних платформах також будуть включені до збору. Більше переглядів, прослуховувань — більше зборів на пікапи!" — значиться під відео. скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 560


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook