лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Арсен Мірзоян розмазав Єфросініну та Полякову по стінці за небажання переходити на українську

Арсен Мірзоян розмазав Єфросініну та Полякову по стінці за небажання переходити на українську
У Мірзояна в репертуарі лише україномовні пісні і він щиро не розуміє, як його інші колеги за 8 років війни не усвідомили, що російська мова – мова ворога.

В одному з останніх випусків шоу "Взрослые девчки" співачка Оля Полякова та телеведуча Маша Єфросиніна заявили, що поки що не переходитимуть на українську мову, оскільки їм буде дискомфортно, як і глядачам.



Дівчата з народження були в російськомовному оточенні і хоча вони зараз і вчать українську мову, але поки що не можуть смішно жартувати та швидко реагувати нею. Їм треба в думці перекласти фразу і вже тоді вони кажуть.

Таке одкровення зустріло шквал критики українців. але у своїх подальших інтерв'ю дівчата старанно щебетали солов'їною.


Українцій співак Арсен Мірзоян, який з перших днів вторгнення захотів захищати рідну Україну, але потім перейшов більше до волонтерства, теж висловив думку щодо російської мови Єфросініної та Полякової. Думка, до речі, є досить жорсткою. Артист порекомендував колегам закрити своє шоу та взагалі не виходити з ним в ефір. Гаряче інтерв'ю він дав 24 каналу.

"Ці всі відмазки: "Я не можу українською спілкуватися". Так не роби цього взагалі. Не виходь в ефір, не спілкуйся з людьми, закрий нах*й свою передачу. Просто закрий нах*й. Як дивитися таку передачу, коли російська, як червона ганчірка для бика? Знову, значить, є за і проти. Знову розбрат", - вважає чоловік Тоні Матвієнко.


У Арсена в репертуарі лише україномовні пісні і він щиро не розуміє, як його інші колеги за 8 років війни не усвідомили, що російська мова – мова ворога.

Читайте також: Cпівачка Антоніна Матвієнко показала чим займається Арсен Мірзоян під час війни

"Я думаю, що з 2014 року, коли почалася війна, Мінкульт мав щось робити, артисти мали усвідомити це. Але, як ми бачимо, не подіяло. І мало того, зберегли "рускій мір" і притягли його сюди". Така історія", - жорстко відповів музикант.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 904


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook