лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Злата Огнєвіч розповіла про друзів із Криму

Злата Огнєвіч розповіла про друзів із Криму
Злата Огнєвіч розповіла, хто із кримських друзів написав їй і який відсоток громадян півострова підтримують Україну.

Артистка каже, родичів у неї там немає, оскільки її батьки туди просто переїхали, коли вона була маленькою. За п’ять місяців російсько-української війни їй написала лише подруга дитинства.

– На другий місяць мені написала подруга, спитала як я і що в нас.



Напевно, новин не читала, але окей. Я написала – Мрію, щоб РФ здохла. Слава Україні! Вона відповіла – Героям Слава! І все, діалог на цьому закінчився, – розповіла Огнєвіч.

Більше як за два місяці війни написала Златі й однокласниця. Тоді артистка була в Америці.

Написала – Я бачу ти тут в Америці, я тут поряд живу. Давай покатаємось на човні, я куплю манго. Я просто читаю це… Там не було, як я чи що. Кажу їй – Може ти не знаєш, але в нашій країні війна, у мене немає настрою кататися на човні і їсти манго, – згадує Злата.

Каже, їй хочеться вірити в краще, тому думає, що близько 40% кримчан підтримують Україну і те, що вони повернуться до нашого складу.

– Це дуже болюче та складне запитання. Підривом Кримського мосту ми цього не вирішимо, але я за. За, щоб усе підірвати і Кремль раз і назавжди.

Читайте також: Донька Полякової Маша видала сімейну таємницю - Оля її виховувала жорстко

Просто підрив Кримського мосту не вирішить усіх проблем. Війна – не лише бомби, ракети, обстріли, це також дипломатична робота та стіл переговорів… Для мене Крим – Україна, я хочу, щоб це запитання вирішилося. Крим процвітатиме з Україною, – наголосила виконавиця.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: fakty.com.ua  Переглядів: 1 344


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook