лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Донька Полякової Маша видала сімейну таємницю - Оля її виховувала жорстко

Донька Полякової Маша видала сімейну таємницю - Оля її виховувала жорстко
Оля запитала чи Маші сподобалося, як вона заспівала і зіграла (дівчинка відверто фальшивила), на що донька відповіла ствердно.

Оля Полякова тривалий час намагалася пробитися в український шоу-бізнес. Це були роки безуспішних вливань грошей і ходіння по шоу і проєктам, за які "Королева ночі" не отримувала і копійки.



Одним з таких проєктів було реаліті "Привет, декрет" , де Оля брала участь в період своєї другої вагітності донькою Алісою в 2011 році.


7 випуск реаліті почався з того, що Полякова снідала зі старшою донькою Машею і вони обговорювали пологи. Оля сказала, що хоч це і боляче, але це варто того, адже діти - це щастя. "А є ще й епідуральна енестезія",- сказала Полякова і Маші одразу ж стало цікаво, що це таке.

"Це тобі голку в спину засовують і вона знеболює",- пояснила співачка.


Далі зіркова мама запропонувала пограти на фортепіано і запитала у доньки, чи вона строгий учитель. Тут вже Полякова-молодша і розкрила сімейну таємницю.

"Трошки суворий... Мама вимагає добре грати і б'є вічно по клавішах носом",- видала Маша під сміх Олі.

Далі мама і донька вирушили за музичний інструмент - співали і грали разом. Оля запитала чи Маші сподобалося, як вона заспівала і зіграла (дівчинка відверто фальшивила), на що донька відповіла ствердно.

Читайте також: Донька Олі Полякової Маша погарцювала на шиї у хлопця

"Ось так і в нашому шоу-бізнесі: нам подобається, що ми робимо. А що ви про це думаєте нас абсолютно не цікавить",- уклала Полякова.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 1 565


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook