лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Зендея встановила рекорд на премії "Еммі"

Зендея встановила рекорд на премії "Еммі"
Зендея встановила новий рекорд на премії "Еммі".

Про це пише Vanity Fair.

Напередодні у Штатах оголосили претендентів на премію "Еммі-2022", церемонія вручення якої відбудеться 12 вересня 2022. Зірка серіалу "Ейфорія" стала наймолодшим двократним номінантом 74-ї премії.

Зендею у 2020 визнали переможцем у категорії "Найкраща жіноча роль у драматичному телесеріалі". Тоді знаменитість стала наймолодшою лауреаткою "Еммі". У 2022 дівчина Тома Голланда знову боротиметься за перемогу в одній з номінацій премії за роль наркоманки Ру в "Ейфорії".



Зендея Коулман стала відомою ще у дитинстві, коли з'явилася на Disney у ролі принцеси. Згодом акторка знялася у трьох частинах нового "Людини-павука" з Томом Голландом у головній ролі. Однією з останніх знакових ролей стала участь Зендеї у фільмі-фентезі "Дюна". І хоча знаменитість не так багато часу з'являлася на екрані, саме вона стала головним обличчям червоних доріжок прем'єр картини.

Читайте також: Донька Полякової Маша видала сімейну таємницю - Оля її виховувала жорстко

Наразі Зендея зустрічається зі "Спайдерменом" та планує переїхати жити у Великобританію, де вони з Томом Голландом уже готують спільне житло.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 510


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook