лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Олег Скрипка з "Воплі Відоплясова" відкрив душу українцям (ВІДЕО)

Олег Скрипка з "Воплі Відоплясова" відкрив душу українцям (ВІДЕО)
Музикант заявив, що війна викликала серйозну втому.

Відомий український музикант, соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка влаштував розмову до душам з українцями. Своє звернення він опублікував на сторінці в соцмережі instagram.



Олег Скрипка зізнався, що для нього, як і для всіх українців, здається, що війна триває вже цілу вічність. Він зауважив, що багато хто вже втомився від цього і намагається якось захистити себе і спробувати забути про біду.


"Вже майже пів року минуло з початку війни, а таке почуття, ніби це вічність… Останнім часом я дуже багато буваю за кордоном із благодійними концертами та бачу, які черги були з початку війни, а зараз допомога Україні дуже зменшилася від приватних осіб. І наш стан змінився", - наголосив музикант.

Олег Скрипка вилив душу і зізнався, що розуміє втому, але наголосив, що зараз не можна опускати руки. Співак закликав українців продовжувати робити все, щоб наближати перемогу – допомагати ЗСУ, працювати, волонтерити.


Читайте також: Олег Скрипка со своим сыном Устимом выпустил патриотический клип

"Зараз пора включати креатив і не просто імпульсивно хапатися за що завгодно, а приділити час для пошуку ідей. Наша зброя це допомога. Йдемо до перемоги і чекаємо на друге дихання, яке незабаром відкриється. Я всім нам бажаю натхнення та перемоги", - додав співак.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 884


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook