лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Скрипка показав свою дачу після набігу російських окупантів

Скрипка: Украли якусь фігню, а безцінні шедеври для них не цікаві.

Український музикант Олег Скрипка 7 квітня в Instagram опублікував відео, у якому показав свою дачу під Києвом після того, як там побували російські окупанти.



У ролику Скрипка розповів, що росіяни украли матрац, але не забрали дорогу картину відомого українського художника Анатолія Криволапа.

"Орки-мародери в селі Козаровичі біля Бучі вломилися і жили на моїй дачі. Загадили і пограбували. Так швидко тікали, що забули шкарпетки і квашені огірки, теж украдені. Я живу на дачі тільки влітку, і найцінніше, що там було, – картина дуже відомого художника Анатолія Криволапа, мого друга. Картину він мені персонально подарував. Вони вкрали якусь фігню, а безцінні шедеври для них не цікаві", – розповів Скрипка.

Музикант зазначив, що все можна відбудувати – головне, щоб ворог навічно пішов з української землі.

"Та ми запануємо у своїй сторонці", – процитував він національний гімн.

Скрипка подякував воїнам, які захищають країну.

"Усе буде Україна!" – заявив він.


Контекст:

Олег Скрипка народився 24 травня 1964 року у Совєтабаді Таджицької РСР. З 1987 року є лідером гурту "Воплі Відоплясова". 2005-го йому надали звання заслуженого артиста України.

Читайте також: Олег Скрипка получил именную звезду на "Площади звезд"

Криволап – один із найдорожчих українських художників, зазначало видання "Подробности". Його картину "Кінь. Ранок" продали 2013 року на лондонському аукціоні Phillips за £122,500 ($186 200).
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 2 419


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook