лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Бейонсе сфотографувалася на коні, що світиться

Бейонсе сфотографувалася на коні, що світиться
40-річна американська R'n'B-співачка Бейонсе продовжує просування свого нового альбому Renaissance, який стане сьомим у дискографії співачки.

Вона активно знімається для глянцевих журналів і публікує ефектні фотографії на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежать понад 265 мільйонів людей із усього світу.

Деякі з кадрів модно назвати більш ніж відвертими для матері трьох дітей, але співачку, яка має розкішну фігуру, подібне не бентежить. Свідченням цього — новий знімок артистки, яким вона порадувала шанувальників.

На знімку вона позує на штучному коні, що світиться, а з одягу на Бейонсе — лише металізоване бікіні, що ледве прикриває тіло. Волосся співачки розпущене та спадає довгими хвилями, а на ногах — сріблясті босоніжки на підборах.



"Створення цього альбому дало мені можливість помріяти й знайти порятунок у страшний для світу час. Це дозволило мені відчути себе вільною та авантюрною тоді, коли мало що ще рухалося.



Мій намір полягав у тому, щоб створити безпечне місце, місце без суджень. Місце, де можна звільнитися від перфекціонізму і надмірного мислення.

Читайте також: Кара Делевінь вийшла в світ у чорному топі та спідниці-максі

Місце, щоб кричати, звільнятися, відчувати свободу. Це була чудова дослідницька подорож. Сподіваюся, ви знайдете радість у цій музиці. Я сподіваюся, що це надихне вас на те, щоб розгойдуватися! І почуватися такою ж унікальною, сильною та сексуальною”, — йдеться в підписі до знімку.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 668


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook