лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Надія Матвєєва розповіла про абсурдну пропозицію сестри з Росії

Двоюрідна сестра Надії Матвєєвої живе в Росії. До повномасштабної війни вони були дуже близькими, але після 24 лютого все змінилося. Усе тому, що жінці байдуже на долю України, вона навіть кликала ведучу до себе.

Поки єдиний син Надії Матвєєвої збирається захищати Батьківщину в лавах ЗСУ, її родичі з Росії ані трохи їм не співчувають. За всі чотири місяці війни вони написали лише раз, та й той з абсурдною пропозицією.

Цікаво Хоче бути на передовій: чому Надія Матвєєва не відмовила єдиного сина йти добровольцем у ЗСУ
Чому Надія Матвєєва не спілкується з сестрою з Росії



"На початку війни моя двоюрідна сестра писала мені: "Приїжджайте до нас, що у вас там відбувається?" Тобто вона думала, що спасіння – це приїхати до них. Я написала: "У нас війна, ваші вбивають наших людей і дітей", – розповіла Надія Матвєєва.

На цьому її спілкування з родичами з Росії закінчилося. "Вона більше нічого не писала, я не телефонувала. Я зрозуміла по цьому повідомленню, що спілкуватися немає про що", – пояснила телеведуча.

"Та їм пох*й взагалі, що буде з Україною. А ще краще, щоб знищити, і не було цього питання. Так про що тоді мені розмовляти? Мені зараз немає про що подумати?" – емоційно прокоментувала Матвєєва.

Вона наголосила, що на відміну від росіян, українці – миролюбний народ, який відстоюватиме свою правду, свою волю. "У цьому наша сила. І це прекрасно, що ми зараз це демонструємо, і весь світ це бачить. Жахливо тільки, якими жертвами", – додала зірка.

До теми Він на 20 років молодший, – 53-річна Надія Матвєєва розповіла про нові стосунки

Читайте також: Надія Матвєєва зібралася заміж за чоловіка, молодшого на 20 років

Хто з шоу-бізу посварився з родичами з Росії через війну

Співак Іван Дорн, який усі 8 років війни виступав у Росії, поставив хрест на родичах з Башкирії, бо ті жодного разу не зателефонували й не запитали, як він і його сім'я.
Лідерка ONUKA Ната Жижченко теж не спілкується з рідними з Росії, ті перестали існувати для неї в перші два-три дні повномасштабної війни.
Брат артистки Наталії Могилевської взагалі зомбований, він не вірить жодним її словам і навіть відео реальних руйнувань.
Телеведучий Олексій Суханов не підтримує зв'язок з рідними з Росії після того, як на його слова про бомбардування відреагували так: "Ну все, па-па".скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 474


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook