лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

На Хейлі Бібер подали до суду

Її звинувачують у порушенні авторських прав.

Модель та дружина поп-співака Джастіна Бібера Хейлі цього місяця запустила власну лінію доглядової косметики. Як назву вона використовувала своє друге ім'я - Rhode. Тепер, схоже, їй доведеться вигадати щось інше.

Виявилось, що на ринку вже дев'ять років існує бренд одягу Rhode. Його творці Пурна Хатау та Фібі Вікерс подали на модель до суду. Крім порушення авторських прав вони незадоволені плутаниною, що виникла. Тепер багато хто співвідносить їхній одяг, який носять і знаменитості, з брендом Хейлі.

«Ми, звичайно, розуміємо, що Хейлі хоче використовувати друге ім'я для свого бренду, але закон із цього приводу зрозумілий: ви не можете створювати таку плутанину з брендом тільки тому, що хочете використовувати своє ім'я, — наводить People слова позивачів. — Те, що робить пані Бібер, завдає шкоди спільному бізнесу, який дві жінки ретельно перетворили на глобальний бренд, що зростає».

Читайте також: Хейлі Бібер розповіла про стан Джастіна після паралічу

Примітно, що в майбутньому модель планувала, крім косметики, зайнятися і одягом. Можливо, їй це вдасться, але спершу доведеться розібратися із законами. А також пережити труднощі в сім'ї, адже її чоловік Джастін хворий і скасовує концерти.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 371


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook