лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Гейлі Бібер судитиметься через назву свого нового косметичного бренду

Гейлі Бібер судитиметься через назву свого нового косметичного бренду
Як тільки Гейлі Бібер встигла запустити свій новий косметичний бренд, як довкола нього спалахнув справжній скандал.

На модель подали в суд за порушення прав на товарний знак Rhode — так само називається компанія Бібер.

Про це повідомляє видання Women's wear daily.

Rhode — бренд яскравих суконь і топів із Лос-Анджелеса, який був запущений у 2014 році. У компанії відзначають, що протягом багатьох років одягають таких знаменитостей як Бейонсе, Трейсі Елліс Росс і Гіларі Дафф.

Співзасновниці модного бренду Rhode — Пурна Хатау та Фібі Вікерс — опублікували в Instagram заяву, де пояснили, чому вони були змушені звернутися з позовом до суду проти Гейлі Бібер. У повідомленні йдеться, що хоча бренд Бібер пов'язаний із індустрією краси та не перегукується безпосередньо зі сферою модного одягу, у компанії бояться плутанини з боку клієнтів.

"Ми все ще молода компанія, що росте, і ми не можемо перевершити знаменитість, коли Гейлі використовує ім'я нашої компанії для продажу супутніх товарів. Ми обидва є частиною більшого ринку краси, на якому мода та косметика тісно перетинаються та часто взаємодіють. Гейлі заявила, що хоче створити лінію одягу, і навіть подала заявку на "Род" як товарний знак для одягу. Ми вітаємо конкуренцію — ми просто не хочемо, щоб конкуренти використали наше ім'я", — повідомили в компанії.



У відповідь на подібні заяви Бібер пояснила, що створювала свій бренд роками та запустила його минулого тижня. У бренді представлені п'ять продуктів, включаючи сироватку, зволожувальний крем і три бальзами для губ. Гейлі назвала компанію на честь свого другого імені Род.

Читайте також: 55-річна Сальма Гаєк показала фото топлес, щоб повідомити про смерть друга

"Моя філософія бренду й ідеал для мене — зробити щось дійсно гарне — це ті основні продукти, до яких ви постійно повертаєтеся. Це також моя філософія, коли справа доходить до вибору мого гардеробу: ідеальна пара джинсів, ця справді хороша футболка", — сказала Бібер виданню WWD.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 421


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook