лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Каменських уперше розповіла, де під час війни перебуває Потап, і показала нові спільні фото

22 квітня Каменських відкривала церемонію Latin American Music Awards 2022.

Українська співачка Настя Каменських 29 квітня опублікувала в Instagram фото та відео, на яких вона разом зі своїм чоловіком, співаком та продюсером Потопом (Олексієм Потапенком) під час церемонії нагородження Latin American Music Awards 2022 у Лас-Вегасі.



Пара зображена на тлі логотипа премії з українським прапором у руках.

"Ми з Потапом, як і більшість українських артистів, щодня докладаємо всіх зусиль, аби якомога більше людей по всьому світу знали правду про Україну й підтримували та допомагали нам. Аби наше спільне горе й жертви не стали звичними для світу. Вірю, що зараз наша головна місія – це робити те, що в нас найкраще виходить – говорити дуже голосно й на весь світ про те, що відбувається! Писати і співати пісні, які почують у всьому світі, – підписала знімок та відео артистка. – Ми з Льошею мали можливість на LatinAMAs у США гордо тримати наш прапор і розповісти про ситуацію в наших українських містах. Дякую, Потапе, що був поряд".


Контекст:

Після нападу РФ на Україну Каменських виступає за кордоном із благодійними концертами на підтримку своєї країни. 22 квітня вона відкривала церемонію Latin American Music Awards 2022, нагадавши гостям та глядачам про те, що Росія напала на Україну та здійснює геноцид проти українців.

Її чоловік увесь цей час у соціальних мережах виступав на підтримку України, викриваючи фейки російської пропаганди, але не говорив про своє місцеперебування.

Читайте також: Настя Каменських і колишня Позитива вигадали новий спосіб звернутися до світу


Український співак Позитив, який разом із Потапом є учасником гурту Mozgi, а раніше виступав разом із Дорофєєвою у гурті "Время и Стекло", 14 квітня в ефірі каналу "Україна" розповів, що Потап виїхав з України ще до війни. "Ми на зв'язку. Але він дуже зайнятий, я знаю, що він намагається якось допомагати. Я не можу навіть сказати, де він, думаю, що багато хто знає", – сказав тоді артист.
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 1 274


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook