лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Оля Полякова зізналась, як їй живеться у Франції

Після гастролей у США Оля Полякова знову повернулася у Францію, на віллу подруги Ніки Білоцерківської. Як з'ясувалося, там вона живе не тільки з доньками, а й з мамою.

Раніше Оля Полякова розповідала, що для неї та двох її доньок випробування жити без няні та хатньої робітниці. Однак тепер зізналася, що ще більший виклик – це ділити один дах з рідною мамою.



Від батьків співачка з'їхала ще у 18 років, тож для неї дикість, що мама Світлана знову повчає її в 43.

"Жити в дорослому віці з мамою, з якою не жив з 18 років, – це ще один челендж. У дорослому віці, коли ти звикла бути хазяйкою у своїй сім'ї, з'являється ще одна хазяйка, яка розказує, що тобі робити, як ти не те поклала, не те приготувала, і не так ти дітей своїх навчаєш, і не так вони з тобою говорять", – з усмішкою заявила Оля Полякова.

Вона без перебільшень вважає, що ці місяці дані їй для того, щоб загартувати характер: "Це теж таке випробування. Я завжди вважаю, що всі наші випробування даються нам Богом для чогось. Я розумію, що моя витримка з роками дуже посилилася, але, мабуть, недостатньо, раз мені Боженька ще й оце підніс".

"Вчуся бути стриманою, вчуся бути поважливою, вчуся бути ввічливою. Не виходить ніфіга, але я стараюся", – підсумувала артистка.

Оля Полякова зізналась, як їй живеться у Франції

Багато років мама Олі Полякової жила в Росії зі своїм бойфрендом. Лише в середині квітня жінка вирвалася до Європи.

Читайте також: Оля Полякова розповіла, як живеться її донькам за кордоном

"Слава Богу, моя мама виїхала. Я дуже сильно уникала цього питання, доки вона була там. Тому що в мене був там як заручник, мені було дуже страшно. Вона буде зі мною, все буде добре", – ділилася співачка в інтерв'ю Славі Дьоміну.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 1 349


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook