лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Підопічна Потапа Мішель Андраде оголила ніжки і приховала груди в купальнику

Підопічна Потапа Мішель Андраде оголила ніжки і приховала груди в купальнику
Мішель Андраде показала, як вона виглядає в різноманітних шатах, включаючи купальники.

Мішель Андраде - відома українська виконавиця болівійського походження, яка часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 500 тисяч осіб.



Зараз вона опинилася на березі моря, в білосніжній сукні, з голими ніжками і відзначаючи, наскільки в Україні талановиті люди. Це, зокрема, стосується тих, хто займається виготовленням одягу.


"Все на такому рівні, що хочеться, щоб про них знали якомога більше людей у всьому світі! І зараз, в такий складний час, я б хотіла підтримати своїх улюблених дизайнерів❤️", - заявляє Мішель Андраде.

На другому знімку в об'єктив камери потрапила її спина. Можна помітити, що плаття просвічується. Далі вона постала в чорному, короткому вбранні з сердечками по всій довжині. А під кінець і зовсім в купальниках, відпочиваючи в басейні і з невідомою жінкою на яхті, демонструючи шикарну фігуру.



Читайте також: Подопечная Потапа Андраде в узком топе показала себя с необычного ракурса

"Ого, нічого собі", "Як це все красиво", "Не знаю про дизайнерів, але Мішель, виглядаєш як завжди карколомно", "А коли до нас в Чорногорію? Покатаємо вас на сапах", - пишуть користувачі в коментарях.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 452


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook