лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Джонні Депп, який переміг у суді, може відмовитися від грошей Ембер Герд

Джонні Депп, який переміг у суді, може відмовитися від грошей Ембер Герд
Після тріумфального виграшу 58-річного Джонні Деппа в суді, де розглядався позов про наклеп проти Ембер Герд на $50 млн, адвокати актора не виключають, що він не вимагатиме у колишньої дружини віддати належні йому судом $8 млн.

Про це Камілла Васкес і Бенджамін Чу заявили в ефірі програм "Сьогодні", "Доброго ранку, Америка", а потім на платформі "Право та злочинність", яка висвітлювала судовий процес без перерви.

За їхніми словами, коли репутацію Джонні відновлено, він сам може відмовитись від грошей. Юристи стверджують, що Депп був щасливий, що виграв і що він "не посміхався так шість років", тобто відтоді, як почалися його проблеми з Герд.

"Ця справа для містера Деппа була не про гроші. Йшлося про відновлення його репутації, і він зробив це. Ми повинні бути обережні в тому, що говоримо, але йшлося про репутацію містера Деппа, але для нього це було важливо", — підкреслили Васкес та Чу.

Вони також розкритикували заяву Герд про те, що вона програла суд, тому що позивач більш впливовий і популярний, ніж вона, заявивши, що це "повна брехня", що соціальні мережі відіграли свою роль. Адвокати додали, що присяжним Ембер просто не подобалася, тому що вона, на відміну від Джонні, ні за що не брала на себе відповідальність.



"Джонні визнавав свої проблеми, він був дуже відвертий у своїх проблемах з алкоголем і наркотиками, він був відвертим щодо деяких невдалих повідомлень, які він писав, і я думаю, що це був різкий контраст з міс Герд, яка не здавалася... або, принаймні присяжні могли вважати, що вона ні за що не відповідає. Вона мала відповідь на всі питання, і вона ні за що не брала на себе відповідальність. Я думаю, що це мало значення", — сказав Чу.

Васкес додала, що ключем до перемоги було акцентування уваги на фактах та доказах, а також на можливості Джонні вперше сказати правду. Він зміг зв'язатися з присяжними та широкою публікою та розповісти, що сталося насправді.

Читайте також: Ілона Гвоздьова з дітьми повернулася в Україну

Зі свого боку Герд заявила, що розчарована вердиктом присяжних, а її захист анонсував апеляцію.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 532


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook